Vienkārša un ātra recepte burbuļšķidruma pagatavošanai:

Vismaz 5 litru lielā spainī iztukšo pudeles saturu. 

Vēlams iztecināt pudeli maksimāli tukšu.

Pievieno maisiņa "A" saturu.

Visu samaisa tik kārtīgi, lai pulveris pilnībā izšķīst un neveido kunkuļus.

Pievieno ~2 litrus tīru, remdenu ūdeni.

Jo mīkstāks ūdens jo labāki burbuļi sanāks!

Kārtīgi visu samaisa.

Pievieno maisiņa "B" saturu.

Vēlreiz kārtīgi visu samaisa.

Tas nav obligāti, bet ieteicams nogaidīt 5-10 minūtes, lai nosēžas putas.

Tas arī viss!
Šķidrums ir gatavs lietošanai!!!
Lai Jums LIELI burbuļi!!!

Gatava un nelietota šķidruma derīguma termiņš ir 1 - 2 nedēļas.
Pēc tam
šķidrumā esošās vielas noārdās un radīt LIELUS burbuļus kļūst arvien grūtāk...